ZK OFFICE Mostar: Može akcija? Naravno da MOŽE foto akcija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ZK OFFICE Mostar: Može akcija? Naravno da MOŽE foto akcija

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:19.03.2018.

Može akcija? Naravno da MOŽE foto akcija.

Izradite fotografije 10x15 po promotivnoj cijeni, 100 ili više fotografija formata 10x15 za 0,17KM po komadu (100 fotki = 17 KM), bez obzira na vrstu papira. Donesite vaše slike lično ili preuzmite naš PC software OVDJE i pošaljite nam Vaše slike odmah - vrlo jednostavno iz udobnosti vašeg doma. Ista cijena (0,17 KM po komadu) vrijedi bilo koju količinu iznad 100. Akcijska cijena se obračunava prilikom preuzimanja. Također vršimo i kućnu dostavu bilo gdje u BiH (za dodatnih 5 KM).

U suradnji sa Canon tu je i promotivni PHOTOGRAPHER STARTER KIT – DSLR fotoaparat Canon EOS 1300D sa 18-55mm objektivom po promo cijeni od 749 KM, uz koji od nas na poklon dobijate Hama torbu za DSLR, kvalitetni Braun aluminijski stativ i memorijsku karticu od 8GB – sve što je potrebno da počnete raditi odlične fotografije i video zapise.

Za sve kupce koji svoje fotografije (100 ili više) pošalju preko PC softwarea, ZK OFFICE vam nudi i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti:

Vivax LED TV/Monitor 24“
Braun Digitalni Foto Okvir
FreeFly VR Headset – virtual reality headset za mobitele
Nagradna igra vrijedi ISKLJUČIVO za fotografije poslate putem našeg PC software-a, a izvlačenje nagrada je 30.3.2018. u 11h.

Srećno svima.

Vaš ZK Office Mostar.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: