Servisne informacije za 20. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 20. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:20.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 20.03.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Napajanje električnom energijom je uglavnom uredno. Iz Elektro Hercegovine je saopšteno da je došlo do kvarova na dalekovodima Duži i Hum, pa će zbog radova doći do povremenog isključenja u tim mjestima.

Ljekari hitne medicinske pomoći imali su 41 pregled u ambulanti i 5 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekla 24 časa dok su na Odjeljenju porodilišta u Foči rođene dvije djevojčice.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu proteklu noć, bez intervencija.

Putevi Hercegovine su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Snijega ima malo, ekipe „Hercegovina puteva“ redovno obilaze teren i rade na održavanju.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su se dogodila tri krivična djela, dva u Berkovićima i jedno u Trebinju. Takođe, u Berkovićima je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira. Dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju sa lakšim tjelesnim povredama.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 6 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 93%, pritisak 965 milibara, vjetar sjeverni do 2 metra, kiše palo 24 litra. U Bileći jutros 4 stepena, kiše palo 19 litara. Nevesinje 1 stepen, kiše 12 litara i snijega 3 cm. I u Gacku jutros 1 stepen, 8 litara kiše i 1 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: