GRAD SUNCA: Brojna iznenađenja i ove sezone, evo šta sve čeka posjetioce (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

GRAD SUNCA: Brojna iznenađenja i ove sezone, evo šta sve čeka posjetioce (FOTO)

Izvor: Hercegovina Press | Foto: Hercegovina Press | Datum:21.03.2018.

Radna atmosfera. To nas je dočekalo u Gradu sunca. I novoizgrađeni objekti – nikli k’o iz vode. Za nepunih šest mjeseci. Niko ne bi ni mogao da povjeruje da će na Draženskoj Gori biti toliko luksuznih sadržaja – u tako kratkom vremenskom periodu. Niko ko ne poznaje investitora Rodoljuba Draškovića i njegov tim. A kad oni grade to ovako izgleda.

Na hiljade angažovanih radnika, investicija vrijedna desetine miliona maraka, turistički sadržaji za odmor, rekreaciju, sport i zabavu. I svi ti sadržaji biće dostupni posjetiocima već ove sezone. Pa da krenemo redom.

HOTEL PANORAMA

Hotel Panorama koji se nalazi u sklopu Akva parka vrata će otvoriti svečano sredinom aprila. Biće to nešto potpuno novo i neviđeno na ovim prostorima. Po stilu gradnje, enterijeru, gastro ponudi. Sobe se već opremaju, a u toku su i posljednji radovi oko opremanja kuhinje, restorana…

Na krovu hotela nalazi se kafe–restoran pod otvorenim nebom koji u potpunosti opravdava ime hotela zbog svog panoramskog pogleda koji je zaista jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetaraca i dobrog vina.

GALIJA

U Akva parku se nalazi još jedan sadržaj za hedoniste – galija, objekat koji je predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje, a koji otvara svoju “palubu” krajem maja 2018. godine, odnosno početkom iduće sezone.

U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom). Tu su i različite vrste masaža i dio za ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum).

VAROŠ ČARŠIJA

Druga cjelina je Varoš čaršija. Za nepunih pola godine izašlo se iz grubih radova, i već je jasno da novi objekti nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Gradi se 160 apartmana, korisne površine 75 kvadrata sa prelijepim panoramskim terasama, bio jezero, koloseum….

Tu su i luksuzne tipske vile sa okućnicom od 1.000 kvadrata koje će pružiti odmor i uživanje u predivnom krajoliku omeđenom suncem i plavim nebom. Vile će biti izgrađene u modernističkom stilu. Sve će imati bazene, luksuzne sobe sa terasama i balkonima, ljetne kuhinje…. Objekti će biti energetski efikasni sa solarnim panelima, urađeni od vrhunskih građevinskih materijala.

Prostor će biti oplemenjen zelenilom tipičnim za mediteran, što će čaršiji dati “poseban šmek”.

SPORTSKO – REKREATIVNI KOMPLEKS

I dok je sa južne strane kapije Varoš čaršija, mjesto za uživanje, odmor i meditaciju, sjeverno od kapije niče i sportski kompleks, mjesto za rekreaciju i pripreme sportista.

Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski teren, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove.

Centar posjeduje i 15 apartmana posebno prilagođenih za smještaj sportista na pripremama i u izgradnji su još 24 apartmana iste namjene.

Sportsko–rekreativni kompleks vrata će otvoriti krajem maja, a u toku su i pregovori za otvaranje škole sporta sa proslavljenim odbojkašem Vanjom Grbićem koji bi u Trebinje mogao da stigne početkom ljeta kada bi i škola počela sa radom.

Svi pobrojani sadržaji biće u funkciji već na ljeto 2018. godine i biće u stanju da zadovolje i najrazličitije ukuse i prohtjeve.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: