Servisne informacije za 23. mart 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 23. mart 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:23.03.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 23.03.2018. godine.

Vodosnabdijevanje na području grada Trebinja je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća Vodovod.

Napajanje električnom energijom je uglavnom uredno, saopšteno je iz Elektro Hercegovine. Dio dalekovoda Zupci je u kvaru, ekipe su na terenu.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 22 pregleda i 8 kućnih posjeta.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekla 24 časa, a na Odjeljenju porodilišta u Foči rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su za protekla 24 časa imali više intervencija. Gorio je kontejner na Carinama, uklanjanje drveta u mjestu Geljev most, ispumpavanje vode u Hrupjelima, gorio je odžak u Hrupjelima i jedna saobraćajna nezgoda u Preobraženskoj ulici.

Putevi Hercegovine su prohodni, iz Hercegovina puteva upozoravaju sve vozače na oprez prilikom vožnje, obavezna zimska oprema.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je evidentirano jedno krivično djelo protiv imovine u Trebinju. takođe, evidentirane su dvije saobraćajne nezgode, jedna u Trebinju koja je za posljedicu imala povrede po lice i jedna u Gacku sa evidentiranom materijalnom štetom.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjerena temperatura 1 stepen Celzijusa, vlažnost vazduha 90 procenata, pritisak 968 milibara, vjetar sjeverni 2-7 m/s, kiše palo 27 litara. U Bileći jutros -1 stepen, 7 litara padavina i 8 cm snijega. Nevesinje jutros -5 stepeni, kiše palo 10 litara i snijega 30 cm. Gacko jutros -6 stepeni, 8 litara padavina i 22 cm snijega.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: