Svjetski džet - set u Vinskoj galeriji Vukoje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Svjetski džet - set u Vinskoj galeriji Vukoje

Datum:12.06.2015.

Pored mnogobrojnih svjetski poznatih lica koja na početku sezone pohode Vinsku galeriju Vukoje stigla je i Monika Beluči sa proslavljenim režiserom Emirom Kusturicom i poznatom glumicom Slobodom Mićalović. U opuštenoj atmosferi su uživali u zanimljivoj eno-gastro ponudi ovog elitnog objekta. Monika Beluči je posebno izrazila zahvalnost kreatoru vina Vukoje g-dinu Radovanu Vukoje kome je tom prilikom nesebično dijelila komplimente i pohvale za kvalitet vrhunskih vina Podruma Vukoje.

Vinsku galeriju su posjetili i najveći svjetki naftni magnati na čelu sa presjednikom kompanije Lukoil Vagitom Alekperovim koji je takođe bio impresioniran kvalitetom Hercegovačkog Vranca i Hercegovačke Žilavke Vukoje kao i posluženim hercegovačkim delicijama koje kreira poznati šef Vladan Simić. Ponovni susret i druženje već je najavljen i za sledeću godinu u ovom velelepnom kompleksu Podruma Vukoje 1982.

Posjete poznatih Vinskoj galeriji Vukoje u ovolikom broju nisu slučajnost budući da je ovo jedini turističko-ugostiteljski kompleks na ovim prostorima koji je ove godine uvršten u najpoznatije svjetske gastronomske vodiče i predstavlja nezaobilaznu tačku za sve eno-gastro hedoniste.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: