Novi vidikovac iznad Trebinja od danas spremno čeka posjetioce | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Novi vidikovac iznad Trebinja od danas spremno čeka posjetioce

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:03.04.2018.

Na ulasku u Trebinje iz pravca Bileće izgrađen je vidikovac, u kojem će uz odmor putnici i posjetioci našeg grada moći da uživaju u panorami Trebinja.

Projekat je realizovala Turistička organizacija grada Trebinja uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma RS.

Kako je saopšteno na službenoj stranici Turističke organizacije, vidikovac je izgrađen u kombinaciji drvo-kamen i zauzima površinu 9m2, a projektom su postavljeni i info tabla sa glavnim turističkim odrednicama u Trebinju, te kontejner za odlaganje otpadaka.

„Ovo je još jedan dodatni sadržaj u okviru koga će turisti, gosti i slučajni prolaznici moći da se odmore, okrijepe i uživaju u panoramskoj ljepoti Dučićevog grada. Realizacijom ovog projekta Trebinje je stalo u red rijetkih turističkih destinacija u RS i BiH koja posjeduje ovakav sadržaj koji turistima i lokalnom stanovništvu omogućuje da na interesantniji i zanimljiviji način provedu svoje vrijeme tokom svog boravka u gradu“, kažu iz Turističke organizacije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: