Počinje akcija 'Za ljepše Trebinje' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počinje akcija 'Za ljepše Trebinje'

Izvor: Herceg tv | Datum:05.04.2018.

Iz Gradske uprave Trebinje uputili su  javni poziv svim građanima Trebinja da se uključe u akciju proljetnog uređenja grada tokom aprila mjeseca.

Akcija čiji je moto ” Za ljepše Trebinje” obuhvata čišćenje grada, odnosno uređenje javnih zelenih površina, prostore oko škola, poslovnih objekata, stambenih zgrada, ulica, trotoara, obala i korita rijeke, kao i rječnih kanala, uklanjanje nelegalnih deponija, kao i uređenje  drugih neuređenih površina.

Rukovodilac akcije je "Komunalno" a.d. u saradnji sa Odjeljenjem za stambeno – komunalne poslove i J.U. Ekologija i bezbjednost Trebinje.

Sve javne ustanove, škole, mjesne zajednice i svi ostali  koje su zainteresovani za ovu akciju mogu se javiti na besplatan broj 121 u operativnom centru Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Trebinje, koji je na raspolaganju 24 časa.

Zainteresovani takođe mogu uputiti svoje prijedloge ili zahtjeve, koji će biti  biti proslijeđeni  Koordinacionom timu za uređenje grada.

Građanima će, kako kažu u Komunalnom preduzeću, biti na raspolaganju besplatan odvoz prikupljenog otpada. 

Odvoz kabastog otpada u prigradskom i seoskom području vršiće se po rasporedu redovnog odvoza smeća.

Građani bi trebalo  otpad da iznesu u ranim jutarnjim satima kako bi sve bilo odvezeno istog dana ukoliko to bude moguće.

Pozivaju se svi sugrađani da daju doprinos da uredimo naš grad u susret predstojećoj turističkoj sezoni.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: