Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:09.04.2018.

U praznična jutra nastavljamo sa pričama o najuspješnijim među nama. Za Dobro jutro Hercegovino govorio je Radovan Vukoje iz Podruma Vukoje 1982, o tome kako se pravi najbolje vino Jugoistočne Evrope, brend koji je svojevremeno bio zamajac razvoja ne samo Trebinja nego i cijele regije. Da li je teže početi ili se održati kada uđete u elitni rang tržišnog takmičenja. Da li će Trebinje ući među najbolje i kada je maslinovo ulje u pitanju.

Takođe, s obzirom da proslavljamo i Vaskršnji ponedjeljak u goste smo pozvali i etnologa Muzeja Hercegovine Božanu Đuzalović sa kojom smo razgovarali o narodnim običajima vezanim za Vaskrs i od koje smo saznali brojne zanimljive činjenice o najvećem hrišćanskom prazniku.

Sa nama i ovoga jutra Studenac, Info-Centar, ePonuda.ba, Butik Stil, Sana Linea, Desetka, Bar 2000, Lotex, TQNET, Beautyland, Peron, Peko Trebinje, Trial, Klub 089.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: