U nedjelju velika akcija čišćenja i uređenja grada - uključite se i vi! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U nedjelju velika akcija čišćenja i uređenja grada - uključite se i vi!

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.04.2018.

Na inicijativu gradonačelnika i Gradske uprave danas je u Trebinju održan sastanak predstavnika „Komunalnog“ preduzeća i svih javnih ustanova u našem gradu, mjesnih zajednica i nevladinih organizacija, na kojem dogovorena akcija čišćenja grada, zakazana za nedjelju, 22. aprila, na Međunarodni dan planete Zemlje.

"Na sastanku smo dogovorili da u nedjelju od 9 časova svi učestvujemo u uređenju gradskih ulica, čišćenju prostora svih mjesnih zajednica“, kaže Nedeljko Lambeta, direktor „Komunalnog“.

On je dodao da će u akciji čišćenja grada učestvovati „Komunalno“ preduzeće kao nosilac aktivnosti, Agrarni fond, HET, Elektro-Hercegovina, Vodovod, sve tri osnovne škole, mjesne zajednice, JU „Ekologija I bezbjednost“, Gimnazija „Jovan Dučić“, vrtić „Naša radost“, kao i brojne nevladine organizacije.

Lambeta je pozvao i građane Trebinja da se pridruže akciji čišćenja u nedjelju – da bismo prvomajske praznike dočekali u očišćenom i urednom gradu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: