Sanel Ćatović donirao šest kompleta računarske opreme gimnazijalcima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sanel Ćatović donirao šest kompleta računarske opreme gimnazijalcima

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:20.04.2018.

Trebinjac Sanel Ćatović, vlasnik firme „Santeks company“ iz Doboja, donirao je danas Gimnaziji „Jovan Dučić“ šest kompleta računarske opreme za ovu obrazovnu ustanovu.

Ćatović kaže da se odlučio za svoj rodni grad, jer ga za Trebinje vežu mnoge uspomene iz srednjoškolskih dana.

„U Trebinju sam pohađao Srednju ekonomsku školu. Odavno sam povezan sa Trebinjcima koji žive u inostranstvu i imaju želju da pomognu svom gradu. Odluka je ovaj put prepuštena meni i izabrao sam trebinjsku Gimnaziju. To je nešto što sam odavno želio da uradim“.

On je naglasio da ovo neće biti jedina donacija, te da su u toku pregovori sa direktorima trebinjske gimnazije i Srednje ekonomske škole o stipendiranju nadarenih učenika.

Mišo Pešić, direktor Gimnazije „Jovan Dučić“ je istakao da će ova donacija mnogo poboljšati rad trenutnih i svih budućih gimnazijalaca.

„Naša oprema nije najnovija i svako obnavljanje uvijek nam je dobrodošlo. Ovi kompjuteri, iako polovni su u prilično dobrom stanju. U svakom slučaju, mnogo su bolji od onih koje mi imamo. Razgovarali smo i na temu stipendiranja đaka i nadamo se da ćemo te planove u narednom periodu i realizovati“, rekao je Pešić.

Osim kompleta računara trebinjskoj Gimnaziji, danas je uručena i fudbalska oprema za mlade fudbalere škole „Leo stars“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: