HET uređuje zelene površine u Partizanskom groblju u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

HET uređuje zelene površine u Partizanskom groblju u Nevesinju

Izvor: RADIO NEVESINJE | Datum:25.04.2018.

Proljećna akcije čišćenja i uređenja grada koju organizuju Opštinska uprava, Komus i javne ustanove nastavljena je uređenjem zelenih površina na Partizanskom spomen groblju. Kao i prošle godine akciju je podržalo preduzeće „Hidroelektrane na Trebišnjici“ sa namjerom da čitav kompleks pretvori u lijep i uređen park.

HET je obezbijedio sredstva za rehabilitaciju klupa, a angažovao je i radnike na uređenju zelenih površina. Iz ovog predzeća su pozvali građane da zajedno učestvuju u misiji očuvanja i unapređenja životne sredine. Poručili su da će podržati sve kvalitetne ideje  koje mogu doprinijeti  da grad bude ljepši i čistiji.

Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Siniša Bratić kaže da je prošle godine opštinska uprava sa javnim preduzećima započela trend proljećnog sređivanja grada koji je imao pozitivne efekte, tako da je akcija ponovljena i ove godine. Bratić kaže da će ova praksa biti nastavljena i ubuduće.

On se zahvalio rukovodstvu HET-a na doprinosu razvoju i uređenju Nevesinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: