ČAPLJINSKI PAROH MARKO GOJAČIĆ: Nominacija za lice godine najbolja je potvrda da radim ispravno! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ČAPLJINSKI PAROH MARKO GOJAČIĆ: Nominacija za lice godine najbolja je potvrda da radim ispravno!

Izvor: ČAPLJINSKI PORTAL | Datum:25.04.2018.

Paroh čapljinski Marko Gojačić nominovan je među 150 lica iz cijelog svijeta za prestižnu nagradu lice godine. 

Ovo priznanje dodjeljuje Večernji list, u sklopu manifestacije Večernjakov pečat.

Kako je navedeno Gojačić je „paroh koji ruši predrasude-čapljinski graditelj mira i dijaloga, a osim što radi na ekumenizmu, osvojio je i stonotenisku ligu“.
Za mladoh paroha Gojačića koji je na službi u Čapljini četiri godine, sama nominacija puno znači.
– Velika je čast što sam nominovan, pogotovo što ja lično nisam iz ovih krajeva. Zajedno sa porodicom se trudim da pokažemo pravo svjetlo ljudima i da svjedočimo vjeru i da to bude na korist čitavom gradu. Iskreno sam se iznenadio nominacijom.  To je dokaz i potvrda da radim ispravno, trudim se da svi zaboravimo vrijeme koje je iza nas, vrijeme rata i sukoba, jer čovjek treba nastaviti živjeti dalje i njegovati odnose, da nam svima bude dobro. Bog nas je zato i stvorio, da širimo ljubav među ljudima i nama samima, a ne mržnju ili rat – rekao je za Čapljinski portal paroh Marko Gojačić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: