Planirate izlet za 1. maj? Evo kakvo nas vrijeme očekuje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Planirate izlet za 1. maj? Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Izvor: srna | Datum:27.04.2018.

U Republici Srpskoj za 1. maj očekuje se promjenljivo oblačno i toplo vrijeme uz sunčane intervale.

Prema prognozi meteorologa, jutro će biti vedro na jugu i istoku, a u ostalim krajevima malo do umjereno oblačno. 

Tokom dana u Hercegovini i istočnim predjelima ostaje sunčano, a u ostalim krajevima biće promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i toplo. 

Minimalna temperatura vazduha od osam do 15 stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 22 do 27, u višim predjelima oko 20 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometerološkog zavoda. 

U Republici Srpskoj sutra će biti veoma toplo i sunčano vrijeme, popodne umjeren razvoj oblaka ponegdje na istoku i jugoistoku može usloviti pljuskove sa grmljavinom. 

Minimalna temperatura vazduha od sedam do do 13, na jugu do 16 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 30, u višim predjelima oko 20 stepeni Celzijusovih. 

U nedjelju, 29. aprila nastavlja se veoma toplo i pretežno sunčano vrijeme. Tokom popodneva na istoku i ponegdje na sjeveru razvoj oblaka može usloviti povremene lokalne pljuskove sa grmljavinom. 

Minimalna temperatura vazduha od 9 do 16, a najviša dnevna od 26 do 32, u višim predjelima oko 21. 

U ponedeljak, 30. aprila ujutro i prijepodne sunčano. U drugom dijelu dana ostaje sunčano, a na krajnjem jugoistoku razvoj oblaka ponegdje može usloviti po koji pljusak. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: