Čestitke povodom 3. maja, Dana slobode medija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Čestitke povodom 3. maja, Dana slobode medija

Izvor: RTRS | Datum:02.05.2018.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je novinarima, udruženjima novinara i zaposlenim u sredstvima javnog informisanja u Republici Srpskoj 3. maj – Međunarodni dan slobode medija.

- U Republici Srpskoj stvoreni su uslovi za rad svih medija, a svako savremeno i demokratsko društvo treba da teži vrijednostima koje predstavljaju slobodni mediji i sloboda izražavanja, navedeno je u čestitki predsjednika Dodika.

Čestitka i od predsjednice Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović.

- Vlada Republike Srpske razumije važnost slobode novinarske riječi u razvoju demokratije i prosperiteta savremenog društva, zato smo uvijek na strani fer, poštenog i nepristrasnog izvještavanja javnosti, navodi se u čestitki.

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić istakao je da podržava svaki oblik novinarske borbe za bolje uslove rada, te slobodne i kvalitetne medije, jer je to istovremeno borba za otvorenije, tolerantnije i uspješnije društvo.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: