Zatvoreni bazen se gradi punom dinamikom: Uskoro stiže krovna konstrukcija (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zatvoreni bazen se gradi punom dinamikom: Uskoro stiže krovna konstrukcija (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:07.05.2018.

Izgradnja zatvorenog bazena u Trebinju izvodi se pojačanom dinamikom, a narednih dana treba da bude postaljena i krovna konstrukcija, potvrdio je za Radio Trebinje Zoran Čučković, direktor JU „Bazeni“ Trebinje.

„Radovi teku ubrzanim ubzanom tokom, završena je izgradnja stubova prvog sprata u bazenu i betonska ramovska konstrukcija, prateća hidroizolacija objekta, izrada čelične konstrukcije u proizvodnom pogonu, kao i mnogi drugi radovi. Mi svaki dan imamo mnogo naših sugrađana koji se raduju ovim radovima“, istakao je Čučković.

Ovaj sportsko-rekreativni kompleks, ukupne korisne površine 10.000 metara kvadratnih, imaće dva bazena u prizemlju – veći olimpijskih dimenzija 50 sa 25 metara, bazen za rasplivavanje 25 sa 10 metara, kompenzacioni bazen i druge prateće sadržaje – svlačionice, teretanu, garderobu, prostorije za sudije, konferencijsku salu, restoran, mokre čvorove, saunu, unutrašnje, podzemne garaže, parking.

Ugovorena vrijednost radova prve faze iznosi 10,2 miliona KM.

Izgradnjom kompleksa Trebinje će dobiti zatvoreni bazen koji će ispunjavati sve uslove za održavanje svjetskih plivačkih takmičenja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: