Vučurević: Ministri pomozite da saznamo istinu o ubistvu Marka Đerića! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vučurević: Ministri pomozite da saznamo istinu o ubistvu Marka Đerića!

Datum:18.06.2015.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević danas je uputio pismo Draganu Lukaču, ministru unutrašnjih poslova i Antonu Kasipoviću, ministru pravde u Vladi RS, a sve u cilju bržeg pronalaska izvršilaca i ostalih saučesnika ubistva Marka Đerića.

Slavko-Vucurevic-3-1U pismu se navodi:


Poštovani,
Pozivamo Vas da u najskorije vrijeme upriličite posjetu Gradskoj upravi Trebinje, a vezano za brutalno ubistvo našeg mladog sugrađanina Marka Đerića, koje se dogodilo 24.05.2015. godine. Kako je prošlo već gotovo mjesec dana, a istraga tapka u mjestu u smislu da još nisu otkriveni motivi, nalogodavci i saučesnici ovoga ubistva, javnost i građani Trebinja su s pravom uznemireni. Rezultat toga je i današnji mirni protest u našem gradu, na kome je izražena sumnja u iskrenost i kompetentnost radnika CJB Trebinje i nadležnog Tužilaštva u Trebinju. Ako se vrlo brzo ne riješi ovaj slučaj nismo sigurni da događaji u Trebinju ne krenu u pravcu koji ne može niko predvidjeti.
U nadi da razumijete svu ozbiljnost situacije, očekujemo Vaš dolazak u Gradsku upravu Trebinje, kako bi zajedno uložili napor da se ovaj slučaj riješi i ponovo vrati mir na ulice našeg grada.


Gradonačelnik
Slavko Vučurević, s.r.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: