Bileća: Novo sportsko igralište u naselju Jezerine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Novo sportsko igralište u naselju Jezerine

Izvor: Herceg TV | Foto: Radio Bileća | Datum:14.05.2018.

Zahvaljujući aktivizmu članova Omladinske organizacije Jezerine, Bileća će uskoro dobiti još jedno sportsko igralište i to baš u naselju Jezerine.

Naime, ugradnjom asfalta završena je druga faza izgradnje višenamjenskog sportskog igrališta u bilećkom naselju Jezerine.

Kako kažu članovi omladinske organizcije Jezerine, u narednoj fazi potrebno je iscrtati i ograničiti teren mrežama, postaviti mobilijar i riješiti rasvjetu oko terena.

Nakon igrališta, slijede radovi na izgradnji ljetnikovca i propratnih objekata, kao i igrališta za djecu predškolskog uzrasta sa klackalicama, ljuljaškama i toboganima.

Međunarodna organizacija za migracije koja podržava mlade u lokalnim zajednicama u BiH, finansijski je, grantom, pomogla realizaciju ovog projekta, dok je ostatak sredstava obezbijedila Opština Bileća i brojni lokalni privrednici. Iz omladinske organizacije Jezerine zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli ovaj značajan pojekat.


Na novom igralištu u naselju Jezerine, koje broji oko 150 stanovnika starosti do 18 godina, danas je odigrana i prva fudbalska utakmica.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: