U Nevesinju održan skup podrške 'Pravda za Davida' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Nevesinju održan skup podrške 'Pravda za Davida'

Izvor: herceg tv | Datum:21.05.2018.

U organizaciji neformalne grupe građana okupljene pod nazivom „Pravda za Davida“ sinoć je na Trgu slobode u Nevesinju održan skup podrške za utvrđivanje istine o smrti banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

Organizatori su se ogradili od bilo kakve političke konotacije skupa nagašavajući da govore kao savjesni građani i zabrinuti roditelji. Potpisivana je i peticija u znak podrške grupi „Pravda za Davida“, a pored slike nastradalog mladića prisluživane su svijeće.

Predsjednik Odbora RVI u Boračkoj organizaciji RS kaže da je na skup došao kao građanin i čovjek koji je ugradiio dio tijela u stvaranje Republike Srpske. Naglasio je da ovakva okupljanja distancirana od politike treba da se održe u svim gradovima Republike Srpske kao bi se uputila poruka da naša djece žele da žive u miru, a ne da strepe za svoju sigurnost.

- Nadam se da svi želimo pravno uređeno državu i zato istragu treba provesti do kraja i utvrditi istinu – poručio je Gušić.

Skup podrške „Pravda za Davida“ protekao je mirno.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: