Сервисне информације за 24. мај 2018. године | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Сервисне информације за 24. мај 2018. године

Извор: Херцег ТВ | Фото: Херцег ТВ | Датум:24.05.2018.

Сервисне информације о раду градских служби на дан 24.05.2018. године.

Снабдијевање града Требиња водом је уредно, потврђено је из Јавног предузећа „Водовод“.

Снабдијевање града електричном енергијом је такође уредно, потврђено је из Електро-Херцеговине. На далеководу Љубомир ће у току дана доћи до краткотрајног искључења због радовања, мијењање стубова.

У амбуланти хитне медицинске помоћи обављено је 29 прегледа и 4 интервенције на терену.

У требињском и невесињском породилишту није било порода за протекла 24 часа, на Одјељењу породилишта у Фочи рођен је један дјечак.

Требињски ватрогасци су имали мирну протеклу ноћ, без интервенција.

Магистрални и регионални путеви су проходни, без ванредних ограничења. Упозорење свим возачима на мокре коловозе и могуће одроне. Екипе Херцеговина путева су на терену.

На подручју Полицијске управе Требиње евидентиране су двије саобраћајне незгоде. Није било евидентираних кривичних дјела нити нарушавања јавног реда и мира. Полицијски службеници полицијске станице Билећа су пронашли и лишили слободе 6 страних држављана који су илегално ушли у БиХ. Лица су предата Јединици граничне полиције Требиње.

У Требињу је јутрос у 7 часова измјерено 16 степени, влажност ваздуха је 82%, притисак 978 милибара, вјетар сјеверо-источни 0-2 m/s, а кише за протекли дан пало 7,1 литар по метру квадратном. У Билећи јутрос 16 степени, а падавина 48,5 литара. Невесиње 15 степени, 20,5 литара по метру квадратном и Гацко 14 степени, 13,8 литара кише.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: