Trebinje se predstavlja na 'Beogradskom manifestu' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje se predstavlja na 'Beogradskom manifestu'

Izvor: Herceg TV | Foto: TO Trebinje | Datum:24.05.2018.

JU Turistička organizacija Grada Trebinja uzeće aktivno učešće na 4. po redu velikom međunarodnom festivalu manifestacija i destinacija "Beogradski manifest", koji će se održati od 25. do 27. maja 2018. godine na Kalemegdanu u Beogradu.

Ovogodišnji nastup biće realizovan u okviru posebnog izložbenog prostora - pagode veličine 9m2 u okviru koje će biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda Trebinja sa posebnim naglaskom na kulturne sadržaje, turistička dešavanja i manifestacioni turizam uopšte.

"Beogradski manifest" je jedinstvena platforma za predstavljanje najboljih manifestacija i turističkih destinacija, a osmišljen je tako da se posjetioci, kroz zabavan i kvalitetno proveden dan sa porodicom, prije svega upoznaju sa lokalnom i regionalnom turističkom ponudom, ali i da uživaju u različitim sadržajima čime spoznaju autentični duh i atmosferu, kulturne i turističke vrijednosti manifestacija i destinacija koje se predstavljaju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: