Servisne informacije za 28. maj 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 28. maj 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.05.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 28.05.2018. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Napajanje električnom energijom je takođe uredno. Iz "Elektro-Hercegovine" su najavili da će doći do isključenja dalekovoda 10 kV Todorići od 9 do 13 sati.

Iz hitne medicinske pomoći saopšteno je da su obavljena 62 pregleda u ambulanti i 15 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu je rođena jedna djevojčica, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica, dok u Nevesinju nije bilo poroda za protekla 24 časa.

Trebinjski vatrogasci su imali mirnu noć dežurstva, bez intervencija.

Iz "Hercegovina puteva" su saopštili da su magistralni i regionalni putevi prohodni, saobraćaj se odvija redovno, odrona nije bilo.

Na području Policijske uprave Trebinje evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda i krivičnih djela.

U Trebinju je jutros izmjereno 20 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 74%, pritisak 980 milibara, vjetar sjevero-zapadni do 2m/s. U Bileći jutros 17 stepeni, a padavina je u Bileći bilo 6 litara po metru kvadratnom. U Nevesinju 14 stepeni i Gacko 14 stepeni Celzijusa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: