Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:28.05.2018.

Gost jutarnjeg programa bila je Mara Šaran, direktor Osnovne škole "Risto Proroković" iz Nevesinja. U razgovoru smo saznali više o brojnim specifičnostima ove školske ustanove. Naime, poznata je činjenica da su učenici iz Nevesinja vrhunski matematičari, informatičari i fizičari, kao i da sa brojnih regionalnih i republičkih takmičenja donose najčešće prva mjesta. Vannastavne aktivnosti su brojne i svakodnevni život ove škole je izrazito aktivan, o čemu saznajemo i preko njihove fejsbuk stranice. Sa direktorom OŠ "Risto Proroković" Marom Šaran razgovarali smo i o problemima, posebno kada su područna odjeljenja u pitanju, a njih je ukupno deset. Koliko su značajne područne škole i na koji način nastavnici u odjeljenjima od desetak đaka održavaju zavidan kvalitet nastave govori i činjenica da je najbolji matematičar upravo iz područnog odjeljenja ove škole.
Za izgled voditeljke zaslužan je TomTailor ft Vogeli.

I ovog ponedjeljka su sa nama Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Salon namještaja Desetka, Bar 2000, Info-Centar, ePonuda, Autounion Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Color Studio, Apoteke Belladonna - Trebinje, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Studenac, Sana Linea, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: