Rukometni klub Leotar na prijemu u Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Rukometni klub Leotar na prijemu u Gradskoj upravi

Izvor: grad trebinje | Datum:31.05.2018.

U Gradskoj upravi Trebinja danas je upriličen prijem za Rukometni klub Leotar.

Rukometaši Leotara pobjedom u posljednjem kolu Prve lige Republike Srpske izborili su drugu poziciju na prvenstvenoj tabeli, mjesto koje im je osiguralo plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik Luka Petrović i njegov zamjenik Mirko Ćurić pozdravili su sve prisutne i zahvalili se na posjeti Gradskoj upravi, te im ovom prilikom čestitali na postignutim rezultatima.

Predsjednik PK Leotar Vladan Šegrt zahvalio se Gradskoj upravi na pomoći koju su pružili rukometnom klubu kako u stabilizaciji kluba na početku tako i na pomoći pruženoj u nastavku sezone.

Grad Trebinje je uspješnom klubu dodijelio novčanu premiju na ime rezultata koji su ostavrili, a predstavnici RK Leotar uručili su gradonačelniku  Petroviću dres kluba.

Za novu sezonu u Premijer ligi BiH biće potrebna značajna finansijska sredstva i mi ćemo ih svakao podržati, jer je Grad Trebinje opredijeljenje da izdvaja sredstva za sport“, naveo je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

Grad Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: