Servisne informacije za 06. jun 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 06. jun 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:06.06.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 06.06.2018 godine.

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno.

U ambulanti hitne pomoći obavljeno je 23 pregleda i 7 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dečak, na Odjeljenjima porodilišta u Foči i Nevesinju nije bilo poroda za protekla 24 časa.

Vatrogasci su imali dvije intervencije: gorjelo smeće i trava kod separacije u Gorici i gorjelo smeće i trava u Bregovima.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja. Iz Gradske uprave Trebinje saopšteno je da će danas, za vrijeme izvođenja radova na izgradnji sistema vodosnabdijevanja naselja Draženska gora, doći do otežanog odvijanja saobraćaja na magistralnom putu M6 – kod prečištača otpadnih voda, lokalitet Zasad polje. Adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremanjem puta regulisaće se izvođenje radova na ovom lokalitetu, navodi se u obavještenju.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su se dogodile 3 saobraćajne nezgode, u Nevesinju, Bileći i Trebinju.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 20 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 76%, pritisak 975 milibara, vjetar sjeverni do 1m/s. U Bileći jutros 17 stepeni, 9,1 litar kiše. Nevesinje 13 stepeni, 23 litra padavina i Gacko 11 stepeni, 1,2litra kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: