Servisne informacije za 07. jun 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 07. jun 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.06.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 07.06.2018 godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno.

Snabdijevanje grada Trebinja električnom energijom je uredno. Zbog radova, stanovnici mjesta Grab su trenutno bez napajanja električnom energijom.

Saopštenje za građane Gacka: Zbog planiranih radova na petlji oko grada danas će u periodu od 9 do 13 časova dolaziti do povremenog nestanka električne energije i to za dijelove grada koji se napajaju sa trafostanica Berotina, Burak 1 i Putevi, saopšteno je iz "Elektro-Gacka".

U ambulanti hitne pomoći obavljeno je 21 pregled i 8 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena su 2 dječaka, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođene su 4 bebe, dva dječaka i dvije djevojčice, a u Nevesinju jedan dječak i jedna djevojčica.

Vatrogasci u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo “Nedozvoljena trgovina” u Berkovićima, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bileći i dvije saobraćajne mezgode u Trebinju sa evidencijom materijalne štete, bez povrijeđenih lica.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 20 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 75%, pritisak 980 milibara, vjetar sjeverni do 1m. U Bileći jutros 19 stepeni, Nevesinje 14 i Gacko 14 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: