Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:08.06.2018.

U Trebinju počinje 19. Međunarodni Moto vikend na kojem se i ove godine očekuje dolazak više od hiljadu i po bajkera iz regiona i Evrope. Trebinjci i njihovi gosti na dvotočkašima, pored koncerata regionalnih zvijezda, pogledaće i tradicionalni defile motociklista ulicama Trebinja, koji je zakazan za subotu od 18 časova, nakon čega će u bajkerskom kampu biti priređene i moto igre. Tim povodom, gost u našem studiju bio je Vučko Bašić iz Moto kluba TNT Trebinje.

Drugi gost u današnjem izdanju jutarnjeg programa bio je Stevan Bekan, direktor JU "Ekologija i bezbjednost", a najavili smo konferenciju o klimatskim promjenama pod nazivom „Klimatske promjene, rizici i zajedničko djelovanje u regionu“, koja je počela u Kulturnom centru Trebinje od 10 časova.

I danas smo najbržu gledateljku nagradili ulaznicama wellness & spa Studenac.

Za izgled voditeljke zaslužni su iz butika Tom Tailor ft Vogeli.

A uz nas su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, Butik Stil.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: