Servisne informacije za 09. jun 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 09. jun 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:09.06.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 09.06.2018. godine.

Vodosnabdijevanje na području grada Trebinja je uredno, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Napajanje električnom energijom je uglavnom uredno. Područje Ljubomira je bez napajanja, ekipe „Elektro-Hercegovine“ su na terenu.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 35 pregleda i 12 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu je rođena jedna djevojčica, a na Odjeljenju porodilišta u Foči su rođene tri bebe, jedan dječak i dvije djevojčice.

Trebinjski vatrogasci su imali četiri intervencije: U Mokrim Dolovima gorjeli trava i drača; tehnička intervencija obezbjeđivanje kod manastira Tvrdoš, udes Mosko-Jasen, tehnička intervencija kod Geljevog mosta, palo drvo pa rezali...

Putevi Hercegovine su prohodni. Mogući sitni odroni, ekipe „Hercegovina puteva“ su na terenu.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da su evidentirana dva krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, jedno narušavanje javnog reda i mira u Gacku i u Trebinju, i jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju sa težim tjelesnim povredama po jedno lice i jedno sa lakšim povredama po lice.

U Trebinju jutros 20 stepeni, vlažnost vazduha 91%, pritisak 973 milibara, vjetar sjeverni do 1m i kiše palo 37,5 litara. U Bileći jutros 17 stepeni, 121 litar padavina. Nevesinje 15 stepeni, 18,5 litara kiše i Gacko jutros 15 stepeni, 29 litara kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: