Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:13.06.2018.

Gost jutarnjeg programa Herceg  RTV bio je predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske i aktuelni ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić sa kojim smo razgovarali o aktuelnim društveno-političkim temama.
Ugostili smo i direktora OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Darka Jegdića. Osim o aktuelnim temama, razgovarali smo i o zanimljivom projektu pod nazivom "Čitalići" koji Republika Srpska od 2014. godine provodi u saradnji sa institucijama i školama iz Srbije. "Čitalići" su projekat koji predstavlja program razvijanja i njegovanja vještina, čitanje i razumijevanje pročitanog i pisano izražavanje.

Za izgled voditeljke zaslužan je Butik Stil.

Sa nama su i Salon namještaja Desetka, Sam-Tex Company, Dineco namještaj po mjeri, X express, Autounion Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio, Color Studio, Bar 2000, Apoteke Belladonna - Trebinje, Peron, Lotex, Klub 089, Trial, Peko Trebinje, Sana Linea, TomTailor ft Vogeli.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: