Servisne informacije za 14. jun 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. jun 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:14.06.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14.06.2018 godine.

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Doći će do prekida napajanja u Trebinjskoj šumi (Taleža-Đedići) koji će biti otklonjen u toku dana.

U ambulanti hitne pomoći obavljen je 31 pregled i 7 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođen je jedan dječak.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su 1 tehničku intervenciju, na Geljevom mostu obijanje brave na vratima kuće.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni bez vanrednih ograničenja.Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijeli Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.M. počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ iz člana 240 KZ RS.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge, SKP PU Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, podnijeli Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.V. počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ iz člana 207. stav 2 KZ RS.

U Trebinju u 07:00 časova izmjereno je 22 stepenA Celzijusa, vlažnost vazduha 69%, pritisak 960 milibara, vjetar istočni do 2 m. U Bileći jutros 19 stepeni, Nevesinje 17 stepeni i 1,5 litara kiše, Gacko 16 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: