Republički prvak Elena Golijanin na prijemu u Vladi RS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Republički prvak Elena Golijanin na prijemu u Vladi RS

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:14.06.2018.

Učenica sedmog razreda Osnovne škole „Risto Proroković“ iz Nevesinja Elena Golijanin pobjednica Republičkog takmičenja iz Srpskog jezika i jezičke kulture i njen nastavnik Miodrag Glogovac prisustvovali su juče u Banjaluci svečanostima koje je Vlada Republike Srpske organizovala za najuspješnije učenike osnovnih i srednjih škola.

Nevesinjski osnovci su tokom školske godine imali niz uspjeha na različitim nivoima takmičenja, a kruna ovih rezultata je Elenin trijumf na Republičkom takmičenju.

Nakon uručenja priznanja, čestitke učenicima uputili su predsjedica Vlade RS Željka Cvijanović, ministar prosvjete i kulture Dane Malešević i ministrica porodice, omladine i sporta Jasmina Davidović.

U čast pobjednika upriličen je svečani program i koncert „Pobjednici za pobjednike", kao i zajedničko fotografisanje ispred zgrade Vlade Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: