Nagrađeni za najljepše dvorište i balkon (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nagrađeni za najljepše dvorište i balkon (FOTO)

Izvor: Herceg TV | Foto: to trebinje | Datum:14.06.2018.

U okviru akcije „Ljepše Trebinje – za ljepšu Srpsku“ u našem gradu danas su uručene novčane nagrade za najljepše uređeno dvorište i balkon kao  i četiri specijalne nagrade.

Među 27 prijavljenih kandidata, pobjednik u kategoriji najljepše uređenog dvorišta je Dragan Mijović, dok je nagradu  za najljepše uređen balkon dobila Desanka Pavićević.

Druga nagrada za najljepše uređeno dvorište pripala je Slavojki Mileusnić,  dok je treća otišla u ruke  Branka i Milene Ninković.

Druga nagrada za najljepše uređen balkon pripala je  Nataši Drašković, a treća nagrada je u rukama  Ljiljane Boljanović.

Specijalne nagrade dobili su: Regulatorna komisija za energetiku, vinarije: „Petijević“ i „Podrum porodice Berak“ kao i restoran „Tarana Stari grad“.

Organizatori akcije „Ljepše Trebinje – za ljepšu Srpsku“ su Grad Trebinje u saradnji sa Turističkom organizacijom i preduzećem AD „Komunalno“ Trebinje.

Opširnije u "Glasu Hercegovine" od 16.30 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: