Proslavili 35 godina mature | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Proslavili 35 godina mature

Izvor: RADIO NEVESINJE | Datum:28.06.2015.

Maturanti nevesinjske Gimnazije iz 1980. godine proslavili su juče trideset pet godina mature.Bila je ovo prilika da se nekadašnji školski drugovi okupe prvi put nakon više tri decenije i evociraju uspomene na najljepše životno doba.

Sastanak su upriličili  zajedno sa svojim profesorima u  Srednjoškolskom centru  gdje su održali čas prisjećajući se zgoda i nezgoda iz đačkih dana.

Prelistavajući školski dnevnik profesor Vukan Bratić naglasio je da je od 29 učenika, koliko ih je pohađalo ovaj razred Gimnazije, njih 19 završilo više škole i fakulte.

"Bila je ovo jedna od najuspješnijih generacija i drago mi je da vidim da ste na obilježavanje mature stigli kao uspješni ekonomisti, pravnici, ljekari, profesori, nastavnici..., a najviše me raduje što ste se dobri i vrijedni ljudi" ,  naglasio je Bratić.

Ekonomista Božica Topalović koja već dugi niz godina živi i radi u Šapcu rekla je da  je susret sa školskim drugovima za nju bio jako emotivan.

"Ovo je nezaboravan dan i žao mi je što se nije okupila čitava generacija, već samo naš razred, ali se nadam da ćemo se uspjeti organizovati neki drugi pu" ,  istakla je Topalović.

Druženje maturanata  nastavljeno je u Restoranu „Stadion“. Dogovoreno je da već iduće godine organizuju novi susret.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: