U Trebinje danas stižu djeca sa Kosova i Metohije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Trebinje danas stižu djeca sa Kosova i Metohije

Izvor: Grad Trebinje | Datum:16.06.2018.

U okviru projekta „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“, koji organizuje humanitarno udruženje „Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji“, iz Banja Luke, Grad Trebinje će i ove godine ugostiti pedesetoro djece, učenika osnovnih škola u Zvečanu, koji će biti smješteni kod svojih vršnjaka, učenika trebinjskih osnovnih škola, u periodu od 16.06. do 23.06. 2018. godine.

Izražavajući solidarnost sa našim narodom na Kosovu i Metohiji, i razumijevajući svu težinu svakodnevnice koju žive, Grad Trebinje se sa zadovoljstvom pridružio ovom projektu, čiji je cilj da se djeci, kao najranjivijim među nama, omogući da, upoznavanjem nove sredine, druženjem sa svojim vršnjacima, igrom i razonodom, obogate svoj život novim iskustvima i novim prijateljstvima, te da, u punom smislu riječi, osjete ovaj grad kao svoj.

Dolazak učenika i nastavnika iz Zvečana očekuje se u subotu, 16.06.2018. godine, oko 18,00 časova, a doček će biti organizovan na platou ispred Doma učenika, u Trebinju. Gradska uprava Grada Trebinja je pripremila program boravka, kojim je predviđeno upoznavanje sa svim znamenitostima i ostalim ljepotama našeg grada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: