U Muzeju Hercegovine sutra izložba 'Željeznica u Trebinju i okolini kroz vreme' i konferencija SEESARI | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Muzeju Hercegovine sutra izložba 'Željeznica u Trebinju i okolini kroz vreme' i konferencija SEESARI

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.06.2018.

„Željeznica u Trebinju i okolini kroz vreme“, naziv je izložbe koja će u oganizaciji  Medija centra „Železnica Srbije“ a.d. iz Beograda i Muzeja Hercegovine Trebinje sutra biti održana u Muzeju Hercegovine u 20 časova.

Na izložbi će biti izloženo oko 100 fotografija i dokumenata iz vremena, kada je u Trebinju i okolini saobraćala željeznica. Autor izložbe je Josip Weber, novinar i publicista, zaposlen u Medija centru „Železnica Srbije“, čiji je rad već duži niz godina posvećen organizovanju manifestacija sa ciljem promovisanja željeznice.

 

Izložbi će prethoditi  konferencija, čiji je organizator Savez za železničke inovacije u JI Evropi SEESARI, na temu „Međunarodna saradnja“, kojoj će prisustvovati predstavnici  željezničkih uprava i institucija iz regiona. Početak je u 16 časova.

Na zajedničkom sastanku učesnika, jedna od tema biće i projekat nove pruge Nikšić-Bileća-Trebinje-Čapljina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: