10 godina likovne kolonije u Cerovcu - Izložbom radova obilježen značajan jubilej (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

10 godina likovne kolonije u Cerovcu - Izložbom radova obilježen značajan jubilej (FOTO)

Datum:28.06.2018.

Deseta jubilarna izložba radova polaznika Likovnog ateljea Cerovac održana je u Kulturnom centru Trebinje.

Na ovoj izložbi je predstavljeno oko 160 radova koji su nastali tokom prethodne 2017/2018. školske godine, kao i na ovogodišnjoj likovnoj koloniji, uz retrospektivu radova nastalih tokom prethodnih godina rada ateljea Cerovac i tokom prethodnih deset likovnih kolonija.

Dječija likovna kolonija se već desetu godinu tradicionalno održava u selu Cerovac gdje mladi talenti, inspirisani temama tipičnog hercegovačkog sela, oslikavaju nova platna i druže se u neokrnjenoj prirodi ovog šarmantnog, i duhom živog seoceta.

I godišnje izložbe radova, na kojima se okupljaju polaznici, njihovi roditelji, prijatelji, profesori i ljubitelji umjetnosti, takođe već tradicionalno obilježavaju junski kalendar Kulturnog centra Trebinje, čiju lijepu galeriju će narednih nekoliko dana krasiti radovi polaznika Likovnog ateljea Cerovac.

Izložbu je otvorila gđa Miskin, direktor OC „Cerovac“, a nešto više o samoj izložbi, autorima i njihovim radovim rekla je njihova mentorka, diplomirani grafičar, Olja Ćuk.

Sponzorisani tekst


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: