Domu penzionera Trebinje novi kontigent opreme iz Švajcarske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Domu penzionera Trebinje novi kontigent opreme iz Švajcarske

Izvor: herceg tv | Datum:28.06.2018.

 Domu penzionera u Trebinju u prošloj godini stigla su dva kontigenta pomoći zahvaljujući Trebinjcu iz Švajcarske, Petru Aleksiću. Uspješno je ostvarena i saradnja sa organizacijom "Malteser Orden Schweiz", koja je pomogla poslovanje ove ustanove kroz medicinsku opremu i krevete.


Danas su Javnu ustanovu Dom penzionera u Trebinju i njene štićenike posjetili osnivač ove organizacije Guido Stöckli i Petar Aleksić.

Gospodin Stöckli  je izrazio veliko zadovoljstvo samim načinom poslovanja Doma, uslugom i higijenom koja se u njemu provodi, kao i posebnom pažnjom kojom se postupa prema štićenicima ove ustanove. 


Na sastanku sa direktorom Doma penzionera Rajkom Ćapinom, potvrđen je nastavak dosadašnje uspješne saradnje, te se već kroz par dana očekuje novi kontigent opreme, koji će biti od koristi ovoj ustanovi.

Kroz već započeti projekat rekonstrukcije, Dom penzionera u Trebinju će uskoro zablistati u novom ruhu, pa će saradnja koju je ova ustanova ostvarila sa organizacijom "Malteser Orden Schweiz" doprinijeti da uslovi u ovoj ustanovi budu na zavidnom nivou.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: