Servisne informacije za 29. jun 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 29. jun 2018. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:29.06.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 29.06.2018 godine.

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno.

U ambulanti hitne pomoći obavljeno je 28 pregleda i 5 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođene su 2 djevojčice, a u nevesinjskom dva dječaka i  jedna djevojčica. U porodilištu u Foči rođene su tri bebe.

Vatrogasci u protekla 24 časa imali su 2 intervencije, u Gorici kod škole gdje su djeca zapalila bor, te vađenje nastradalog u saobraćajnom udesu kod graničnog prelaza Deleuša.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, bez vanrednih ograničenja.

Pripadnici PU Trebinje su u protekla 24 časa evidentirali  po jedno krivično djelo u Berkovićima i Bileći, jedno narušavanje javnog reda i mira na području Trebinja, kao i  saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom na području Bileće.

Policijskoj stanici Bileća, juče, 28. juna 2018. godine, oko 17 časova prijavljena je saobraćajna nezgoda koja se dogodila na graničnom prelazu Deleuša, opština Bileća u kojoj je jedno maloljetno lice zadobilo teške tjelesne povrede, dok je lice inicijala P.J.C. (1969) smrtno stradalo. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su: jedno teretno vozilo marke „Scania“ i tri putnička automobila marki: „VW Polo“, „Renault Megan“ i „Golf II“. Više o uzrocima saobraćajne nezgode znaće se nakon urađenih vještačenja nad predmetima i tragovima koji su izuzeti tokom vršenja radnje uviđaja.

U Trebinju je u 07:00 časova izmjereno 17 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 86%, pritisak 980 milibara, vjetar sjeverni do 1 m/s. U Bileći jutros 15 stepeni, Nevesinje 12 stepeni, i Gacko 10 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: