Završna priredba predškolaca u nevesinjskom vrtiću | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Završna priredba predškolaca u nevesinjskom vrtiću

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:30.06.2018.

Mališani iz Dječijeg vrtića "Sveta Evgenija carica Milica", koji su stasali za đake prvake, juče su se završnom priredbom oprostili od vrtića i svojih vaspitača.

Budući prvačići uz pomoć vaspitačica pripremili su jednočasovni program ispunjen plesom, pjesmom, recitacijama i dramatizacijom, i na taj način dokazali da su zreli za nove obaveze, koje ih čekaju već početkom septembra, kada će ponijeti prve đačke torbe.

Djeca su pokazala samo dio onog što su naučila za vrijeme boravka u vrtiću, a sve to nagrađeno je velikim aplauzom publike, koja je došla da ih podrži. Atmosfera je bila vesela, a roditelji su veoma emotivno propratili priredbu.

Direktorica Vrtića Milena Kapor istakla je da su uživali družeći se sa svojim predškolcima i poželjela im je pune torbe petica.

Na kraju manifestacije mališanima su podjeljene prve diplome na koje su bili ponosni, uz obećanje da će se truditi da budu što bolji đaci i da će ispunjavati školske obaveze.

Tanja Ivković


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: