Ministarka Davidović u Nevesinju uručila donacije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ministarka Davidović u Nevesinju uručila donacije

Izvor: radio nevesinje | Datum:13.07.2018.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović posjetila je  Fudbalski klub „Velež“, Udruženje djece i omladine sa posebnim potrebama „Moja nada“ i dječiji vrtić „Sveta Evgenija carica Milica“.

Davidovićeva je fudbalskom klubu uručila rješenje o donaciji u iznosu od 10.000 KM koja je namjenjena za rekonstrukciju sportskih prostorija i svlačionica kluba.

U udruženju „Moja nada“ dogovorena je rekonstrukcija krova zgrade u kojoj su pored Dnevnog centra smješteni Radio Nevesinje i FK „Velež“.

Davidovićeva je majci koja ima dvoje štićenika u Dnevnom centru uručila jednokratnu pomoć u iznosu od 2.000 KM.

Nakon toga, posjetila je i vrtić gdje je donirala majice za mališane sa Konferecije beba koja se danas održava u Banja Luci.

Konferencija beba se održala u 37 opština Republike Srpske i smatram da su mnogo značajne za svu našu djecu, jer oni su najvažniji i treba dosta truda da se odgoje u dobre ljude, a ako mi brinemo o našoj djeci, tako će i oni jednog dana brinuti o nama − istakla je Davidovićeva.

U vrtiću je takođe dogovorena rekonstrukcija krova u što kraćem roku.

Davidovićeva je prisustvovala i obilježavanju ustanaka u Hercegovini - Nevesinjske puške.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: