Mještani Zovog Dola blokiraki saobraćaj zbog zatvaranja pošte | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mještani Zovog Dola blokiraki saobraćaj zbog zatvaranja pošte

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:03.07.2015.

U znak protesta što je Urava Preduzeća za poštanski saobraćaj RS donijela odluku da se zatvori pomoćna pošta 88286 Zovi Do mještani ove nevesinjske mjesne zajednice  danas su nakratko blokirali saobraćaj na putu Nevesinje – Bileća koji vodi preko Zovog Dola i Bežđeđa.

Smatraju da je odluka Uprave preduzeća neopravdana i da bi zatvaranje pošte  donijelo poteškoće za oko 500 stanovnika Lukavca, Biograda, Drežnja i Zovog Dola. Tim povodom  jutros je u Kabinetu načelnika održan sastanak predstavnika Savjeta MZ, opštinske uprave i  nevesinjske pošte na kojem je dogovoreno da se uputi dopis  Upravi preduzeća sa obrazloženjem koje bi sve posljedice izazvalo zatvaranje Pomoćne pošte u Zovom Dolu.

Zatraženo je da  Uprava Preduzeća za poštanski saobraćaj preispita odluku uzimajući u obzir kvalitet prijema i uručenja poštanskih pošiljki, udaljenost od glavne pošte i nepovoljnu starosnu strukturu stanovništva.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: