Servisne informacije za 14. jul 2018. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 14. jul 2018. godine

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:14.07.2018.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 14.07.2018. godine.

Područje grada Trebinja trenutno je bez vodosnabdijevanja, potvrdili su nam u „Vodovodu“. Naime, došlo je do pucanja glavne cijevi u naselju Gorica. Ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara, ali je za sada neizvjesno kada će biti uspostavljeno vodosnabdijevanje. U Vatrogasnoj jedinici kažu da su jutros cisternama dostavili vodu Bolnici i pekarama, kao i da će biti organizovana distribucija vode građanima.

Napajanje električnom energijom grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Elektro-Hercegovine. Za sada nema najavljenih radova.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 26 pregleda i 5 kućnih posjeta.

U nevesinjskom porodilištu rođen je jedan dječak.

Vatrogasci su imali mirnu noć dežurstva, bez intervencija.

Putevi Hercegovine su prohodni, bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite na servisu GPOko Herceg Televizije.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u 7 časova izmjereno 22 stepena Celzijusa, vlažnost vazduha 62%, pritisak 997 milibara, vjetar istočni od 1-3 m/s. U Bileći jutros 20 stepeni, Nevesinje 18 i 4,5 litra kiše, a u Gacku 16 stepeni i proteklog dana palo 7,3 litra kiše.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: