Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:20.07.2018.

U Trebinju je premijerno prikazan dokumentarni film o najmlađem poginulom borcu Trebinjske brigae Aleksandru Masleši „Suze, govore istinu“, trebinjskog novinara Nebojše Kolaka, koji je bio naš današnji gost.

Film traje 67 minuta i govori o malom dječaku i velikom čovjeku, kako bi pokoljenja, ukoliko žele, znala da je Aleksandar kad je bilo najvažnije i najteže – sa 16 godina napustio dječačku igru i školu, uzeo pušku i otišao na prvu liniju hercegovačkog fronta da brani otadžbinu. U filmu o ovom hrabrom borcu govore njegovi roditelji, sestra i djed. A po Kolakovim riječima, upravo 95-godišnji djed Rade, na njega je ostavio najupečatljiviji utisak.

I ovog petka smo najbržeg od vas nagradili ulaznicama za za wellness i spa Motela Studenac.

Donosimo i redovnu rubriku o zdravlju, a savjete smo potražili u Apotekama Belladonna.

Za izgled Kose Zotović zaslužni su Butik Stil & Peko Trebinje.

Srdačne pozdrave ovog jutra šaljemo: Dineco namještaj po mjeri, X express, Sam-Tex Company, Salon namještaja Desetka, Autounion Trebinje, KapitalSoft, Bar2000, Peron, Trial, Lotex, Klub 089, TomTailor ft Vogeli, Sana Linea.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: