Akcija bilećkih osnovaca 'Reciklaža nije gnjavaža' daje velike rezultate | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Akcija bilećkih osnovaca 'Reciklaža nije gnjavaža' daje velike rezultate

Izvor: Radio Bileća | Datum:30.07.2018.

Akcija „Reciklaža nije gnjavaža“ nastavlja se i tokom školskog raspusta. Oni koji žele da podrže ovu akciju reciklažni materijal pred „Malu školu“ mogu donijeti 1. i 15. avgusta u terminu od 9:30 do 10:30 časova.

Podsjećamo da su značaj akcije „Reciklaža nije gnjavaža“ prepoznali roditelji, nastavnici, vlasnici ugostiteljskih, zanatskih, trgovačkih objekata, brojni privrednici i stanovnici Bileće. Akciji koju su pokrenuli učenici VI2 priključili su se i učenici VI1, IV2 i V2 odjeljenja OŠ „Petar II Petrović Njegoš“.

Učenici su u ovu akciju krenuli sa ciljem pravljenja mozaika od čepova, zatim su uočili koliko je njihova sredina čistija i kako okruženje pozitivno reaguje na njihova zalaganja i pokrenuli akciju sakupljanja materijala za reciklažu. Danas je akcija poprimila velike razmjere i njihov cilj je da prodajom otpadnog materijala sakupe dio sredstava potrebnih za redovnu nastavnu ekskurziju 2020. godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: