Akcija prikupljanja pomoći grkom narodu: Srpska za Grčku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Akcija prikupljanja pomoći grkom narodu: Srpska za Grčku

Izvor: herceg tv | Datum:31.07.2018.

Udruženje djece poginulih boraca “Nasljeđe” iz Trebinja i Srbsko sabranje “Baštionik” iz Banjaluke organizuju akciju prikupljanja pomoći za grčki narod koji je pretrpio veliku štetu u požaru koji je zahvatio područje oko Atine.

Iz Udruženja “Nasljeđe” je saopšteno da će preko računa atinske arhiepiskopije Grčke pravoslavne crkve pomoć biti iskorištena za hranu, liječenje, obnovu i izgradnju kuća i druge potrebe naroda stradalog u velikom požaru.

Pravoslavni grčki narod nam je uvijek pružao bratsku ruku i pomagao u nevoljama, od Prvog svjetskog do posljednjeg otadžbinskog rata, pa podržimo akciju da pokažemo da su Srbi narod koji ne zaboravlja prijatelje”, poručili su iz “Nasljeđa”.

Pomoć se može uplatiti u sjedištu Udruženja “Nasljeđe” u Trebinju i “Baštionika” u Banjaluci ili na žiro račun za ove namjene kod Zberbanke Banjaluka.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: