Trebinje: Novi kutak za najmlađe u Gradskom parku (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Novi kutak za najmlađe u Gradskom parku (FOTO)

Izvor: radio trebinje | Datum:01.08.2018.

Trebinjski gradski park dobio je uređen kutak za djecu – donacija Mikrokreditnog društva „Mikrofin“.


Nenad Kandić, šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin „ u Trebinju istakao je da im je želja bila da djeci stvore što bolje uslove, kako bi svoje vrijeme provodili u prirodi, igri i druženju.
Mikrofin već dvadeset godina uspješno posluje u Trebinju i na ovaj način imali smo priliku da se odužimo našim brojnim klijentima“, kazao je Kandić.


Mirko Ćurić, zamjenik gradinačelnika Trebinja istakao je da ovo nije prvi put da privatni sektor donira mobilijar za dječija igrališta i podsjetio da su Grad Trebinje i Elektroprivreda RS u rekonstrukciju gradskog parka uložili oko milion maraka.

„Mislim da je ovo poruka i ostalim organizacijama koje posluju u Trebinju – da podrže ovakve projekte i da se ovakvim i sličnim donacijama šalje važna poruka podrške i saradnje privatnog i javnog sektora“, rekao je on.


Igralište u Trebinju, u čiju izgradnju je uloženo 15.000 KM, opremljeno je savremenim spravama za igru i rekreaciju najmlađih, a čine ga ljuljaška, vrteška sa sjedalicom, toranj, tri tunela za provlačenje, njihalica, konjić klackalica i slično.

Ovo je peto igralište koje je sagrađeno u okviru akcije „Mikrofina“, koji obilježava 20 godina uspješnog poslovanja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: