Od septembra u Bolnici Trebinje najsloženije operacije digestivnog trakta | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Od septembra u Bolnici Trebinje najsloženije operacije digestivnog trakta

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:03.08.2018.

U Bolnici Trebinje od septembra će jednom mjesečno ordinirati poznati specijalista za digestivnu hirurgiju Vladimir Ćuk iz Beograda.

Prof. dr Vladimir Ćuk jedan je od najboljih digestivnih hirurga u Srbiji. 28 godina je radio na Vojno-medicinskoj akademiji. Trenutno je na čelu KBC Zvezdara.

Pacijenti se za preglede mogu prijaviti već sada. Iz mendžmenta poručuju da će dr Ćuk, počev od septembra, u ovoj zdravstvenoj ustanovi ordinirati svakog mjeseca i radiće neke od nasloženijih operativnih zahvata.

Na ovaj način omogućićemo pacijentima da rješavaju probleme a sve uz pomoć i naših gastroeneterologa i onkologa“, kaže Borislav Grubač, direktor Bolnice.

Posljednjih godina u porastu je i broj pacijenata sa ovom vrstom zdravstvenih problema. Dolazak dr Ćuka će im omogućiti prije svega da ne idu u udaljene kliničke centre, što je, po riječima mnogih oboljelih, i najvažnije. 
Ovo je samo nastavak dobre prakse, tokom koje su u prethodnom periodu u našem gradu, zahvaljujući pomoći nadležnih iz lokalne samouprave, ordinirali eminentni ljekari, zahvaljujući čemu su ukinute liste čekanja na svim odjeljenjima trebinjske Bolnice.

Opširnije u "Vijestima" u 16:30.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: