Nova akcija porodice Aleksić: Iz Švajcarske stigla dva šlepera opreme za trebinjsku Bolnicu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova akcija porodice Aleksić: Iz Švajcarske stigla dva šlepera opreme za trebinjsku Bolnicu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:03.08.2018.

Zahvaljujući još jednoj dobrotvornoj akciji porodice Trebinjca Petra Aleksića i udruženja „Malteški red Švajcarske“,  u trebinjsku Bolnicu stigla je nova donacija – dva šlepera opreme, sa krevetima, drugim bolničkim mobilijarom, medicinskim pomagalima i dijagnostičkim aparatom.

U doniranoj opremi je i moderan ultrazvučni aparat marke ‘Tošiba’, koji će značajno unaprijediti usluge kod više dijagnostičkih procedura u našoj zdravstvenoj ustanovi. Ovo je još jedna donacija koja će umnogome unaprijediti rad bolnice u Trebinju i omogućiti našim pacijentima ugodniji boravak i kvalitetniju uslugu“, kaže Borislav Grubač, direktor Bolnice Trebinje.

Uz riječi zahvalnosti inicijatorima akcije, Grubač je podsjetio da su porodica Aleksić i „Malteški red Švajcarske“ u više navrata pomagali trebinjske ustanove i organizacije iz oblasti zdravstvene i socijalne zaštite, te da je i ovoga puta dio opreme isporučen Domu penzionera.

Grubač je zahvalio i gradonačelniku Luki Petroviću i Gradskoj upravi na angažmanu oko organizacije i transporta donacije iz Švajcarske do Trebinja.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: