Nevesinje u olimpijskom dekoru | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje u olimpijskom dekoru

Izvor: radio nevesinje | Datum:06.08.2018.

Članovi više omladinskih organizacija iz Nevesinja potrudili su se da grad ovih dana ukrase u olimpijskom duhu. Na Trgu slobode mogu se nabaviti suveniri Nevesinjske olimpijade i ručni radovi sa motivima nevesinjskog kraja.

Ulaz na glavnu gradsku ulicu vodi kroz olimpijsku kapiju koja simbolično poručuje gostima da su stigli u kolijevku viteških tradicija. Na više mjesta su postavljene trobojke i plakati sa osnovnim informacijama o sportsko-kulturnoj i turističkoj manifestaciji sa najdužom tradicijom u istočnoj Hercegovini.

Putokazi do olimpijskih borilišta namijenjeni su posjetiocima i gostima koji rjeđe navraćaju u ovu hercegovačku varošicu, a domaćinima su opet motiv za lijepu fotografiju.

Posebna atrakcija ovogodišnje Nevesinjske olimpijade je maskota Ero autora Jovana Bratića. Ovaj kršni Hercegovac nadahnut viteštvom posjećuje sve olimpijske pozornice i najviše mu se raduju djeca.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: