Počela obuka za neplivače | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počela obuka za neplivače

Izvor: Radio Trebinje | Datum:08.07.2015.
Na olimpijskom bazenu Sportsko-rekreativnog centra „Banje“ od 15. juna rade škola za obuku neplivača i škola plivanja za djecu i odrasle, sa oko 200 polaznika dječijeg uzrasta i 20-tak polaznika starijih od 18 godina, potvrdio je za portal Radio Trebinje sekretar Plivačkog kluba Leotar i jedan od instruktora plivanja Branislav Krivoglav.bazen

Prema njegovim riječima, interesovanje polaznika, od kojih najmlađi imaju svega četiri godine je ove godine znatno veće nego ranijih godina, pa su treninzi organizovani u šest grupa, sa tri termina dnevno – dva jutarnja i jedan večernji, svakog drugog dana, pod rukovodstvom šest instruktora plivanja, koji su obučeni za ovu vrstu treninga.

„Svi kapaciteti za obuku djece do 1. septembra, do kada rade škole, su popunjeni a u školi plivanja za odrasle, u kojoj ima i polaznika iz drugih gradova regije, poput Bileće i Gacka, još uvijek ima slobodnih mjesta“, navodi Krivoglav, dodajući da je cijena obuke 50 KM mjesečno, za tri termina sedmično.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: