Nevesinje: Najmlađi olimpijci izmamili aplauze | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Najmlađi olimpijci izmamili aplauze

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:09.08.2018.

U okviru Nevesinjske olimpijade sinoć je na platou kod Gradske pijace održana Bebi olimpijada koju je organizovao Dječiji vrtić „Sveta Evgenija Carica Milica“.

Učesnici olimpijade su bili predškolci koji lagano spremaju svoje torbe za polazak u prvi razred. Mališani su bili podjeljeni u žuti i bijeli tim koji su se takmičili u šest disciplina: poligon, jaje u kašici, sadi-vadi, trčanje u džaku, obaranje čunjeva i vuča konopca. Nakon neizvjesne borbe pobjedu su odnijeli članovi žutog tima.

Direktorica vrtića Milena Kapor kaže da je Bebi olimpijada organizovana po prvi put, te da su je djeca odlično prihvatila i da se nada da će ovaj skup igre i radosti postati praksa svake godine.

Na kraju takmičenja mališanima su podjeljeni slatki paketići.Upriličeno je i slikanje sa maskotom Erom koji je očito glavna atrakcija ovogodišnje Olimpijade.

Diplome su nosile prelijepu poruku : “Nisu godine našeg duha ono što vrijedi, nego duh u našim godinama. Svi olimpijski šampioni su, prije svega, bili djeca“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: